Spring til indhold

Elguitarlærer Mikkel Grue

Her kan du læse om musikskolens elguitarlærer Mikkel.

Mikkel Grue underviser i elguitar i Odense Musikskole

Jeg begyndte at interessere mig for musik, da jeg var barn. Vi spillede og sang meget i vores familie, og der lå guitarer og sangbøger i mit barndomshjem. Da jeg gik i 4. klasse fik jeg en virkelig god musiklærer, der hurtigt satte mig i gang med at spille guitar, og jeg blev fuldstændig opslugt - og derfor har jeg spillet lige siden og elsker det! 

 

Musik er for mig en kraft og en kanal, hvor jeg kan udtrykke mine følelser, og den bringer mig stor glæde - både når jeg spiller selv eller lytter til musik. At spille musik med andre og mærke fællesskab, og at musikken “går op i en højere enhed”, er for mig en af de bedste følelser og en kæmpe drivkraft. 

 

Når jeg underviser, lægger jeg vægt på, at undervisningen skal være sjov og “at det er fedt”, samtidig med at eleven lærer noget og bliver klogere på sit instrument og på musikken. 

 

Jeg spiller i flere forskellige bands, og vi spiller i både ind- og udland. Mine bands er Den Syvende Søn, Helene Blum & Harald Haugaard Band, JEPPESEN, Tumult og flere andre.