Spring til indhold

Syng i kor i Odense Musikskole

Det er sjovt at synge sammen! I musikskolen har vi kor til børn i forskellige aldre og klassetrin.

Drenge smiler

Familiesang 5-11 år

Alle kan synge, og nu får du muligheden for at lære din stemme bedre at kende til Familiesang.

Familiesang er for familier hvor børn, forældre eller bedsteforældre ønsker at gå til "sang og bevægelse" sammen. Her kan vi dele musikoplevelser, når vi synger, danser og leger nye og gamle sanglege og børnesange.

Vi dyrker det at være fælles i sang og glæde, da alle jo ved at fællesskab jo styrker vores livskvalitet. Udover sang og bevægelse understøtter vi også sangen med solmisation og musikteoretiske lege.

 

Spirekor 0.-2. klasse

Spirekoret er for børn i 0.-2. klasse. Spirekoret er en blanding af rytmik og krop, og vores fokus er på at synge, danse og have sjovt. Spirekoret undervises på Odense Friskole.

 

Børnekor 2.-5. klasse

Børnekoret er et tilbud for sangglade drenge og piger. Her lærer vi, at kor er en holdsport, hvor vi synger sammen med andre. Vi bruger både stemme og krop, når vi synger og laver sang- og bevægelseslege. Vi lærer en masse gode sange og optræder til koncerter både på musikskolen og sammen med lokale orkestre og bands. Koret er for alle drenge og piger i hele Odense. Alle kan være med!

KORET BLEV DESVÆRRE IKKE OPRETTET I DENNE SÆSON - kontakt kontoret for information om alternative tilbud.

 

 

VOXPOP – drenge-/pigekor for 5.-9. klasse

VOXPOP er et kor for drenge og piger, der går 5.-9. kl. Vi træner stemmerne, synger flerstemmig og har det sjovt med alle korsangens elementer. VOXPOP synger til koncerter, deltager i stævner og andet. VOXPOP synger et bredt repertoire på både dansk og engelsk, og måske swahili...... 

Pt. har vi brug for endnu flere drenge og piger, der vil være med i vores fantastiske hyggelige kor!! KOM FRISK!!!

 

Watashi – rytmisk ungdomskor fra 9. klasse

Musikskolens rytmiske ungdomskor Watashi er for de elever, der kan og vil mere med rytmisk sang. Koret indgår som en del af Musikalsk Grundkursus Fyn og består af elever derfra, samt musikskoleelever. Repertoiret består af udfordrende rytmisk vokal musik, som både synges a cappella og med band. Det er stilistisk bredt og spænder fra jazz, pop, gospel og sågar til japansk latin!

Der kan være optagelsesprøve til koret, hvis vi skønner det nødvendigt.

Cantabile – klassisk ungdomskor fra 9. klasse

Cantabile er musikskolens klassiske ungdomskor med 25-30 sangere. Det består af dygtige musikskoleelever og elever fra den klassiske linje på Musikalsk Grundkursus Fyn. Koret synger klassiske korsatser fra middelalderen til i dag på dansk, fransk, latin og andre sprog - både sange til kirken og sange til livet uden for kirken.

Koret har sit eget repertoire af a cappella-satser, men arbejder også sammen med andre. Fx har Cantabile medvirket i opførelsen af Niels W. Gades "Elverskud" sammen med Odense Symfoniorkester. Dertil har de deltaget i The 8th. World Choir Games i Riga og vandt sølv i finalen.


Kom direkte til kor-tilmelding her