Spring til indhold

Musikundervisning med de yngste

Gå til musik med dit barn i Odense Musikskole. Musik stimulerer dit barns sanser og udvikling, og det er aldrig for tidligt at komme i gang.

Lille dreng mærker klarinet
Gå til Musikalsk legestue lørdag formiddag og få en god start på weekenden

Musikalsk legestue om lørdagen

Glem alt om trætte børn, travle forældre og ulvetime. Er det svært at nå børnenes fritidsinteresser i hverdagen, så benyt jer af Odense Musikskoles lørdagsskole. Lørdagsskolen tilbyder musikforløb for børn mellem 0-7 år. Et forløb består af 8 ganges undervisning hver anden lørdag i enten lige eller ulige uger om efteråret eller foråret. Forældre eller bedsteforældre skal deltage i undervisningen sammen med børnene. 

Vores hold er tilpasset børnenes alder, det er derfor vigtigt, at dit barn bliver tilmeldt på det rigtige alderstrin. 
Vi har også Familiehold, hvor der er større aldersspredning og søskende kan gå sammen.

 

Find holdoversigt over Musikalsk legestue og kom direkte til tilmelding her

 

Blæserlegestue

Pust, leg og spil med dit barn lørdag formiddag til blæserlegestue. Gennem musiklege, orkesterlege, bevægelse og masser af sanglege støttes barnets musikalske udvikling, mens vi undersøger forskellige blæseinstrumenter.

 

Snurretoppen - musik og leg med instrumenter

Snurretoppen er et holdtilbud til dig, der gerne vil prøve forskellige instrumenter. På holdet får du en legende introduktion til musikkens grundelementer og instrumentspil. 

Vi leger og bevæger os, spiller og udforsker hvad instrumenterne kan, og spiller music mind games spil, hvor vi lærer musikalfabetet, noder og rytmer.

Vi har hold på forskellige skoler, og hold for børn både med og uden forældre.

 

Læs mere om Snurretoppen og kom direkte til tilmelding her

 

 

Klarinet HOLD med forældre

Har du lyst til at lære at spille et instrument sammen med dine forældre eller bedsteforældre? 
Så tilmeld jer Klarinet BASIS med forældre. 

Læs mere om Klarinet HOLD og kom direkte til tilmelding her

 

 

Suzuki-violin

Du kan begynde at spille violin og bratsch efter Suzuki-metoden allerede når du er 3 år. Suzuki-undervisningen forudsætter, at en af forældrene deltager i undervisningen og hjælper med øvningen hjemme. Det er ikke nødvendigt som forældre at kunne spille eller have kendskab til noder.

 

Læs mere om Suzuki-violin og kom direkte til tilmelding her

 

 

Familiesang 5-11 år

Alle kan synge, og nu får du muligheden for at lære din stemme bedre at kende til Familiesang.

Familiesang er for familier hvor børn, forældre eller bedsteforældre ønsker at gå til "sang og bevægelse" sammen. Her kan vi dele musikoplevelser, når vi synger, danser og leger nye og gamle sanglege og børnesange.

Vi dyrker det at være fælles i sang og glæde, da alle jo ved at fællesskab jo styrker vores livskvalitet. Udover sang og bevægelse understøtter vi også sangen med solmisation og musikteoretiske lege.

 

Spirekor 0.-2. klasse

Spirekoret er for børn i 0. og 2. klasse. Spirekoret er en blanding af rytmik og krop, og vores fokus er på at synge, danse og have sjovt. Spirekoret får undervisning på Odense Friskole.

 

Læs mere om Familiesang og Spirekor og kom direkte til tilmelding her