Spring til indhold

Trommelærer Emil Gemmer Schultz

Her kan du læse om musikskolens trommelærer Emil.

Musikskolens trommelærer Emil Gemmer Schultz

Jeg fik allerede øjnene op for at spille trommer, da jeg var helt lille. Min mor havde et gammelt, lyseblåt TAMA Swingstar med nogle meget tykke bækkener, som jeg spillede på hver eneste gang, det fik lov til at stå fremme. Jeg startede i musikskole i 1995 og blev færdig på konservatoriet i 2013. 

 

Jeg elsker, at musik kan fungere som et sprog uden ord. Og når jeg lytter til mine yndlingsalbums, føler jeg, at musikerne siger en masse ting til mig, som rækker meget længere, end hvis det skulle formuleres med ord. 

 

I min undervisning spiller vi musik med trommerne som redskab. Det handler om musikken, men vi forsøger at mestre sproget sammen gennem et trommesæt. Vi snakker om sound, om produktioner og vanvittige trommebeats. Vi jammer, og vi lærer de rytmer, der er gode at have med, når man skal være trommeslager ude i virkeligheden. 

 

Udover at undervise i trommer, spiller jeg koncerter og producerer musik. Jeg har spillet trommer for blandt andre Moses:Andreas, Gulddreng, ANYA, Ida Red, Christopher m.fl., og så har jeg en cand.pæd i musikpædagogisk didaktik.

 

Emil Gemmer Schultz underviser i trommer i Odense Musikskole