Tilmelding til musikundervisning i Odense Musikskole

På Odense Musikskole foregår al tilmelding til musikundervisning elektronisk.

Her kan du finde hjælp til, hvordan du tilmelder dig musikundervisning i Odense Musikskole.

Tilmelding for nye elever

Først skal du klikke på linket "Kom direkte til tilmelding for nye elever" herunder.

1. Vælg 'Ny elev'
2. Vælg undervisningstilbud (hvis du er i tvivl kan du eventuelt søge flere oplysninger om hold og instrumenter på vores hjemmeside)
3. Vælg prioritet på instrument og vælg evt. flere instrumenter eller hold. Indsæt evt. en kommentar hvis du har yderligere bemærkninger til niveau, ønsket undervisningssted, ugedage, tidspunkter mm.
4. Udfyld alle elev-oplysninger
5. Udfyld alle værge-oplysninger
6. Godkend betingelser
7. Send tilmelding
8. Du modtager en kvittering pr. mail, så snart vi har registreret din tilmelding

Kom direkte til tilmelding for nye elever her

Tilmelding for nuværende elever

Først skal du klikke på linket "Kom direkte til tilmelding for nuværende elever" herunder.

1. Vælg 'Log ind for elever' på musikskolens hjemmeside
2. Brug NEM-ID for elevens værge/forældre
3. Vælg fanebladet 'Tilmelding'
4. Klik på det undervisningstilbud (instrument, kor, hold osv.) du ønsker at tilmelde dig
5. Vælg prioritet på instrument og vælg evt. flere instrumenter eller hold. Indsæt evt. en kommentar hvis du har yderligere bemærkninger til niveau, ønsket undervisningssted mm.
6. Tryk 'Tilmelding' og du vil modtage en kvittering, så snart vi har registreret din tilmelding

Kom direkte til tilmelding for nuværende elever her

Er mit barn ny eller nuværende elev?

Musikskolen underviser på en række folke- og friskoler og daginstitutioner i Odense Kommune. Hvis dit barn har modtaget undervisning af en lærer eller musikpædagog fra musikskolen, kan du opleve, at dit barn allerede er registreret i vores system. Prøv i stedet at følge vejledningen for nuværende elever. Hvis det stadig driller, kontakt musikskolens kontor.

FAQ - de mest almindelige fejl

Hvorfor vil programmet ikke logge mig på med NEM-ID?
- Tjek at det er dig, der er registreret som elevens værge/forældre (det kan også være barnets anden forældre)
- Hvis dit barn er ny elev i musikskolen, skal du klikke på 'Ny elev' og tilmelde dit barn.

Hvis systemet driller, er du velkommen til at kontakte musikskolens kontor på tlf.: 6375 8595 eller på mail: odensemusikskole.buf@odense.dk

Du kan også sende en SMS med teksten "musikskole" til 445, så ringer vi dig op.